Bianchi

 

Klik hier voor ons aanbod van Bianchi!

Bianchi is één van de belangrijkste handelsmerken op de internationale markt in de fietssector
en kan trots zijn op 130 jaar geschiedenis die startte in het jaar 1885.

     

Bianchi is met haar historisch Italiaans handelsmerk, een  performance-fietsbedrijf gekenmerkt door productgedreven technologie, Italiaans design en globale markt.
Bianchi gelooft dat de frame het hart is van de fiets en investeert continu in materiaaltechnologie met het doel om de beste fietsen in de wereld te produceren.
Bianchi biedt de markt een complete serie aan modellen voor Weg, MTB, City-Trekking, e-Bikes en accessoires om tegemoet te komen aan de behoeften van alle fietsers. Alle frames zijn ontworpen en uitgevoerd op het hoofdkwartier van Bianchi in Treviglio (Bergamo, Italië), en zo ook alle grafische en kleurcombinaties.
Met haar Reparto Corse (Race-afdeling), nam Bianchi de leiding op het gebied van geteste racegeometrie en technologie toen de markt van staal overging naar aluminium en daarna naar titanium en nu naar het meest geavanceerde materiaal: koolstof.
Gesticht in 1885 door Edoardo Bianchi, F.I.V. Edoardo Bianchi Spa is onderdeel van Cycleurope AB Group - een Zweeds bedrijf van de Grimaldi Industri AB - bekend als één van de meest belangrijke vennootschappen wereldwijd in de fietssector.


Klik hier voor ons aanbod van Bianchi!